Υποστήριξη

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω ακολουθούν συχνές ερωτήσεις ή απορίες που έχουν οι χρήστες. Σας παρακαλούμε διαβάστε τες έτσι ώστε να κατανοήσετε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε.


Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθεί το άρθρο 232 του νόμου 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012)

Περιορισμός υποχρεώσεων Α.Ε. και Ε.Π.Ε. για δημοσίευση πράξεων και στοιχείων

1. Όπου στον κ.ν. 2190/1920 και στο ν. 3190/1955 προβλέπεται δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα, εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., αυτή μπορεί να αντικαθίσταται με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας, εφόσον η διεύθυνση αυτής έχει καταχωρισθεί στην Μερίδα της εταιρείας. Για την ανάρτηση των παραπάνω πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας ενημερώνεται αμελλητί το οικείο Μητρώο. Προθεσμίες που συνδέονται με δημοσίευση σε άλλα έντυπα μέσα εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ. λογίζεται ότι εκκινούν ή λήγουν από την ημέρα που η εταιρεία ανακοίνωσε στο οικείο μητρώο την ανάρτηση στην ιστοσελίδα. 2. Αν η εταιρία δε διατηρεί ιστοσελίδα ή δεν έχει καταχωρήσει αυτήν στην Μερίδα της, οι δημοσιεύσεις της προηγούμενης παραγράφου πραγματοποιούνται, εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ−ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., και σε μία ημερήσια οικονομική εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Το taxisologismos.gr είναι μία οικονομική λύση και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τον τρέχον ισολογισμό της εταιρίας σας αλλά και παλαιότερους. Δημιουργούμε για σας ένα νέο ιστότοπο (website) με domain name .EU το οποίο είναι αφιερωμένο μόνο για τους ισολογισμούς της εταιρίας σας.

Το πακέτο του taxisologimsos.gr περιλαμβάνει πολλές υπηρεσίες και δυνατότητες. Ποτέ άλλοτε ένα τόσο πλήρες πακέτο υπηρεσίων δεν ήταν τόσο οικονομικό και συμφέρον. Στο πακέτο υπηρεσιών του taxisologismos.gr περιλαμβάνονται:

Εταιρικό domain name .EU το οποίο καταχωρείται στα στοιχεία της εταιρίας σας και η εταιρία σας είναι ιδιοκτήτης αυτού του domain name. Είναι αφιερωμένο για τους ισολογισμούς της εταιρίας σας.
Website το οποίο θα φιλοξενεί τους ισολογισμούς της εταιρίας σας, καθώς επίσης και δυνατότητα προσθήκης και διαχείρισης του εταιρικού σας προφίλ και των νέων/ανακοινώσεων της εταιρία σας.
Δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης εώς πέντε (5) λογαριασμών email του τύπου email@domain.EU.
Κώδικα ενσωμάτωσης του ισολογισμού για να μπορείτε να ενσωματώσετε τη νέα ιστοσελίδα του ισολογισμού στον υπάρχον website σας (αν διαθέτετε).
Απεριόριστοι ισολογιμοί! Έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε όσους ισολογισμούς παρελθόντων ετών θέλετε, έτσι ώστε να έχετε ένα πλήρες αρχείο ισολογισμών τακτοποιημένο.
99,9% διαθεσιμότητα του server με αξιοπιστία και ταχύτητα, έτσι ώστε οι ισολογισμοί σας να είναι πάντοτε on-line και διαθέσιμοι.

Το κόστος του βασικού πακέτου είναι 60 € (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και είναι ετήσιο. Οι παροχές του είναι αυτές που αναφέρονται στην παραπάνω ερωταπάντηση. Περιλαμβάνει το κόστος δημιουργίας της ιστοσελίδας των ισολογισμών της εταρίας σας, την κατοχύρωση του domain name .EU, την φιλοξενία (hosting) σε web server καθώς επίσης και τους πέντε (5) λογαριαμσούς email.

Από την στιγμή που θα συμπληρώσετε τη φόρμα καταχώρησης ισολογισμού και θα επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, μέσα στις επόμενες 24 ώρες (εντός των εργάσιμων ημερών & ωρών - Δευτέρα εώς Παρασκευή, 10:00 - 17:00) ο ισολογισμός ή ισολογισμοί σας θα είναι on-line και προσβάσιμοι από τον οποιονδήποτε χρήστη του internet. Η διαδικασία απαιτεί 24 ώρες, διότι μεσολαβεί η κατοχύρωση του domain name, η δημιουργία χώρου για την φιλοξενία (hosting) και οι απαραίτητες ενέργειες από την εταιρία μας για την ορθή δημοσίευση.

Μετά την καταχώρηση και αρχική δημοσίευση του ισολογιμσού σας ή των ισολογισμών σας, θα σας δωθεί πρόσβαση στο σύστημά μας με username και password, ώστε να μπορείτε να επεμβένετε στα καταχ ωρημένα στοιχεία των ισολογισμών σας και να κάνετε τυχόν διορθώσεις ή/και αλλαγές. Επίσης, θα μπορείτε να επεμβαίνετε στο εταιρικό σας προφίλ και τα νέα/ανακοινώσεις σας.

Μπορείτε να καταχωρήσετε τον ισολογισμό σας ή τους ισολογισμούς σας στο taxisologismos.gr και με τον κατάλληλο κώδικα HTML που θα σας δώσουμε θα μπορέσετε να φιλοξενήσετε τη σελίδα των ισολογισμών στο ήδη υπάρχον website σας. Εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια.

Μπορείτε πολύ εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 300 175 ή στο email info@taxisologismos.gr και εμείς θα σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Oι ώρες λειτουργίας του γραφείου μας είναι από Δευτέρα εώς Παρασκευή, 10:00 με 17:00.